"Cantiknya Akak Tudung Bawah Dada" - Netizen Puji Hannah Delisha
“Cantiknya Akak Tudung Bawah Dada” – Netizen Puji Hannah Delisha

“Cantiknya Akak Tudung Bawah Dada” – Netizen Puji Hannah Delisha

Penangan hebat watak Amani, iaitu seorang antagonis dalam drama Cinta Sekali Lagi telah berjaya menarik perhatian ramai terhadap pelakonnya, Hannah Delisha.

Bahkan, keberkesanan lakonannya itu mendorong segelintir warganet yang tidak suka akan watak Amani, memarahi Hannah sehingga ada yang tergamak menyuruhnya untuk membuka tudung.

Nampaknya, pelakon yang berasal dari Singapura ini telah berjaya menjiwai watak lakonan dan membuktikan bakatnya seiring dengan rupa paras yang jelita.

Umum mengetahui bahawa pada awal September lalu, pelakon berusia 24 tahun itu membuat keputusan untuk berhijab. Justeru itu, ramai yang memuji penampilan barunya itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)

Baru-baru ini, pemilik nama Hannah Adlina Blackburne Birch itu berkongsi beberapa keping gambar di sebuah majlis menerusi laman Instagram miliknya.

Dalam gambar itu, Hannah kelihatan menawan mengenakan hijab bermotifkan bunga-bungaan yang dilabuhkan hingga menutupi bahagian dada bersama busana berwarna putih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)

Posting gambar tersebut turut mendapat perhatian ramai dan rata-rata warganet memuji penampilan pelakon ini yang nampak sopan dan ayu.

Kalau tak comel, bukan Hannah namanya

Cantik sangat akak pakai tudung bawah dada

Sopannya! Masyaallah

Terdahulu, dia pernah terfikir berkenaan rezeki selepas berhijab akan tetapi dia tidak risau mengenai perkara itu kerana percaya rezeki adalah milik Allah SWT.

Artikel : Oh My Media

(Visited 100 times, 1 visits today)

COMMENTS